Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Ολοκληρώθηκε η 13η διεθνής έκθεση ''Τουριστικό Πανόραμα 2008'' στο Expo Athens, στην Ανθούσα


Ολοκληρώθηκε η 13η διεθνής έκθεση ''ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2008'' που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του ΕXPO ATHENS στην Ανθούσα, από τις 17 έως και τις 20 Απριλίου.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας και η ΤΕΔΚ Λακωνίας, συμμετείχαν από κοινού στην έκθεση αυτή με περίπτερο εμβαδού 120τ.μ., στο οποίο αναπτύχθηκε και προβλήθηκε το τουριστικό προϊόν της Λακωνίας. Ένα προϊόν στο οποίο η Λακωνία στηρίζει τις προσδοκίες της για ένα καλύτερο μέλλον.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από τον Υπουργό τουριστικής ανάπτυξης κ. Σπηλιωτόπουλο την Πέμπτη 17 Απριλίου, το απόγευμα .Στην τελετή των εγκαινίων εκ μέρους του Νομάρχη Λακωνίας παρέστη η Πρόεδρος της Ν. Ε. Τουρισμού κ. Μ. Μπελεγρή.

Σε συνάντησή της προηγουμένως με τον διευθυντή του διοργανωτή ομίλου κ. Καλοφωλιά και την υπεύθυνη της έκθεσης κ. Μαργαροπούλου, έθεσε θέμα να είναι η Λακωνία ''ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009''.

Έτσι παρουσία του υπουργού και όλης της ηγεσίας του Ε.Ο.Τ και πλήθους πολιτικών , αυτοδιοικητικών και επιχειρηματιών , ανακοινώθηκε επίσημα κατά την τελετή των εγκαινίων ότι: ''Η ΛΑΚΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009'' .

Η ανακοίνωση ήταν τιμή και χαρά για την κ. Μπελεγρή, που εκπροσωπούσε τον Νομάρχη Λακωνίας, τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ κ. Πήλιουρα , την Δήμαρχο Ζάρακα κ. Πριφτάκη , τον αντιπρόεδρο και Γραμματέα της ΤΕΔΚ κ.κ. Αργειτάκο και Κυριακούλια που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια .

Την ίδια ανταπόκριση σε όλους τους Λάκωνες είχε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Λακωνίας, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ''ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ'' που έγινε στο περίπτερο της Λακωνίας το Σάββατο 19 Απριλίου.Στην εκδήλωση της 19ης Απριλίου παραβρέθηκαν:

Οι βουλευτές της Λακωνίας κκ Σκαδαλάκης, Αποστολάκος και Γρηγοράκος, ο Νομάρχης κ. Κων. Φούρκας, ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Πήλιουρας, ο πρώην Διοικητής του ΚΕΕΜ κ. Τσιαμπάς,ο Αντινομάρχης κ. Φωτεινάκος, οι Δήμαρχοι, Μυστρά κ Αποστολάκος, Ασωπού κ.Τριχείλης, Βοιών κ. Κουσούλης, Οινούντος κ. Βαλιώτης, Θεραπνών κ. Ράλλης, Πελλάνας κ. Γομάτος που είναι και μέλος της επιτροπής Τουρισμού, Ζάρακα κ. Πριφτάκη, ο πρόεδρος του δημ. Συμβουλίου Γυθείου κ. Χατζηχαλάμπους, οι Ν. Σύμβουλοι κ.κ. Μαχαίρας και Μηνόπετρας. Επιπλέον οι Πρόεδροι της ΠΑΛΛΑΚΩΝΙΚΗΣ κα. Μουσταφέλου, του συλλόγου «των εν Αττική Λακεδαιμονίων» κ. Μπεκιάρης, του συλλόγου «Λυκούργος» κ. Χίος.

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Μεσαιωνικών Σπουδών κ. Δεληβοριάς, η κα Ευαγγελία Δούκα, η οποία και προσέφερε διάφορα είδη στην εκδήλωση. Επίσης πολλοί άλλοι Λάκωνες και φίλοι της Λακωνίας, οι οποίοι συμμετείχαν στην εορταστική εκδήλωση με θέμα « Η ΛΑΚΩΝΙΑ ΕΜΠΝΕΕΙ»

Η κα Μπελεγρή κατά το εναρκτήριο καλωσόρισμά της μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ο Νομάρχης κ. Κων.Φούρκας, η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουρισμού Λακωνίας και εγώ προσωπικά σας καλωσορίζουμε στην εν Αττική Λακωνία.Συχνά –πυκνά πλέον οι Λάκωνες εξορμούμε εκτός των τειχών και δια άλλη μια φορά καταλαμβάνουμε την Αττική με ειρηνικούς πάντοτε και εν προκειμένω με διαφημιστικούς σκοπούς .

Πριν λίγες ημέρες είμαστε στο σταθμό του Αττικού Μετρό στο Σύνταγμα, σε μια δυνατή παρουσίαση των Λακωνικών προϊόντων, ο επιτυχημένος απόηχος της οποίας ακόμα διαρκεί.

Σήμερα είμαστε πάλι εδώ με αφορμή την έκθεση ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2008 και με σκοπό να παρουσιάσουμε σε αυτήν ενδεικτικές όψεις και απόψεις της φύσης, της ιστορίας, της κουλτούρας, του πολιτισμού της τέχνης και των ανθρώπων της Λακωνίας, σας προσκαλέσαμε εδώ.

Τους Λάκωνες για να μην ξεχνάμε τι και έχουμε και διαθέτουμε, τους επισκέπτες για να καταλάβουν τι χάνουν όσοι δεν γνώρισαν την Λακωνία. Γιατί η Λακωνία εμπνέει …εμπνέει αγιοσύνη, δέος, ιδανικά, παλικαριά, αυτοθυσία, αυθεντικότητα, αισθητική, ασκητική, κάλλος, έρωτα.

Η Λακωνία είναι έρωτας.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας, έθεσε στόχο και έβαλε το μεγάλο στοίχημα. Η απομόνωση δεν ταιριάζει στην Λακωνία. Της ταιριάζει ο ανοικτός ορίζοντας της ανάπτυξης. Για την επίτευξη του στόχου αυτού κανείς κόπος, καμία προσπάθεια, κανένα κόστος δεν μειώνει την βούλησή μας αυτή, που είναι βούληση, απαίτηση και δικαίωμα όλων των Λακώνων.

Και αυτή η ανάπτυξη με αιχμή του δόρατος την τουριστική ανάπτυξη είναι γεγονός. Σε μια Λακωνία που από την μια άκρη στην άλλη είναι ένα απέραντο εργοτάξιο. Και με ότι βέβαια αυτό συνεπάγεται και με όσο χρόνο και διαδικασίες απαιτούνται, το εργοτάξιο αυτό θα ολοκληρώσει το έργο του και θα παραδώσει τις υποδομές στους Λάκωνες και σε όλους όσους θα επισκεφθούν την Λακωνία. Και θα είναι πολλοί..

Σ’ ένα κόσμο καθημερινά εναλλασσόμενο που παρά της παγκοσμιοποιητικές του τάσεις, η ιδιαιτερότητα, η μοναδικότητα και η ατομικότητα του καθενός είναι σεβαστή και αξιοποιήσιμη, στην Λακωνία καθένας μπορεί να ανακαλύψει ένα από τα χίλια της πρόσωπα και θα είναι το δικό του πρόσωπο , να κλέψει μια από τις χίλιες ομορφιές της και θα είναι η δική του ομορφιά, να ζήσει μια από τις χίλιες ιστορίες της και θα είναι η δική του ιστορία .

Υποχρέωση μας είναι να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάσθηκαν για την πραγματοποίηση της ενιαίας και δυνατής παρουσίας της Λακωνίας στην έκθεση αυτή .

Ακόμα όλους όσους με την προσφορά διαφόρων προϊόντων της γης και της τέχνης τους έδειξαν το ενδιαφέρον και την ευαισθησία τους σε μια ακόμη Λακωνική υπόθεση. Ευχαριστούμε όλους που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας. Δεδομένη η συμπαράστασή σας σε ότι επιχειρούμε, προσπαθούμε, επιτυγχάνουμε. Δεδομένο ότι χωρίς αυτήν δεν θα είχαμε τόση δύναμη και διεκδικητική ικανότητα.»

Διακρίσεις Λακώνων Αθλητών Στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου


Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου

Στις 15,16,17 Απριλίου 2008 διεξήχθει στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου Κρήτης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού Γυμνασίων και Λυκείων.

Ο Νομός Λακωνίας εκπροσωπήθηκε από τους προκριθέντες (Β΄ φάση - Ο.Α.Κ.Α.) μαθητές Κυριακουλάκο Ιάσωνα του 2ου Γυμνασίου Γυθείου που έλαβε μέρος στο Άλμα σε μήκος Γυμνασίων και την Γιαννακοπούλου Χρυσούλα του ΓΕΛ Μολάων που έλαβε μέρος στον Δρόμο 3000 μ Λυκείων. Τους μαθητές-αθλητές συνόδευαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Καλομοίρης Μιχάλης και Σταθάκου Πολυτίμη.

Ο μαθητής ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΣ ΙΑΣΩΝΑΣ που έλαβε μέρος στο άλμα σε μήκος αγοριών Γυμνασίων κατέκτησε την πρώτη θέση (1η) και το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 6,82 μ.

Η μαθήτρια ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ που έλαβε μέρος στο αγώνισμα του Δρόμου 3000 μ Λυκείων κατέκτησε την έκτη (6η) θέση με επίδοση 10΄:59΄΄.

Πηγή:ant1south.gr

Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

Παρουσία του Νομάρχη Λακωνίας κου Κωνσταντίνου Φούρκα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα ενημερωτική συνάντηση με θέμα την Μελέτη Κατάρτισης Σχεδίου Δράσης για την Ψηφιακή Λακωνία.

Το έργο αυτό ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 150.000€ εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κοινωνίας της Πληροφορίας και βάση αυτού θα καθοριστεί το πλάνο των δράσεων για την υλοποίηση έργων Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στο Νομό Λακωνίας, στα πλαίσια πάντοτε της Δ΄ Προγραμματικής Περιόδου 2007-2013. Σκοπός είναι η ενίσχυση της ανάπτυξης του Νομού.

Ο Νομός μας συνδυάζει τις αγροτικές και τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες τουριστικές οικονομικές δραστηριότητες , οι οποίες εντοπίζονται στον ορεινό όγκο αλλά και στις παραθαλάσσιες περιοχές της Λακωνίας.

Άρα είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να αξιοποιηθούν τα «νέα αναπτυξιακά εργαλεία» των Τεχνολογιών, της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών που θα ενισχύσουν τις υφιστάμενες μορφές οικονομικής δραστηριότητας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να συγκρατηθεί ο πληθυσμός στην περιοχή και να αξιοποιηθεί το ανθρώπινο κεφάλαιο και να αρθούν οι γεωγραφικοί ή άλλοι περιορισμοί και να δημιουργηθεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων γεωγραφικών περιοχών.

Η Δ΄ Προγραμματική Περίοδος 2007- 2013 είναι ευκαιρία για το Νομό Λακωνίας να επιτύχει τους αναπτυξιακούς της στόχους, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες πληροφορικής αλλά και την ευρυζωνικότητα. Γιατί οι δυνατότητες που προσφέρουν οι τεχνολογίες αυτές δεν περιορίζονται μόνο στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες, αλλά μπορούν να επεκταθούν σε όλους σχεδόν τους τομείς της τοπικής οικονομίας και της κοινωνίας

Με το έργο αυτό:

Ø Θα καταγραφούν οι αναπτυξιακές προοπτικές του Νομού Λακωνίας
Ø Θα επιλεγούν οι αναπτυξιακές κατευθύνσεις που ενισχύονται σημαντικά από τις ΤΠΕ
Ø Θα καταρτιστεί σχέδιο δράσης για την υλοποίηση υπηρεσιών και εφαρμογών ΤΠΕ που ενισχύουν την ανάπτυξη του Νομού
Ø Θα γίνει η ωρίμανση των έργων- δράσεων ΤΠΕ που θα επιλεγούν και
Ø Θα γίνει μεταφορά εμπειρίας και τεχνογνωσίας στις υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Το έργο έχει ανατεθεί στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων και Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και η παρουσίασή του χθες έγινε από τον επίκουρο καθηγητή του ΕΜΠ κο Δημήτρη Ασκούνη και τους συνεργάτες του ΕΜΠ κ.κ. Ανδρόνικου Φυλακτόπουλο & Χαράλαμπο Τσαβδύρη.

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, ο Νομός Λακωνίας όμως θα προχωρήσει και στην εφαρμογή ενός πιλοτικού προγράμματος (σε πανελλαδική κλίμακα) που αφορά την πυρανίχνευση στους δασικούς όγκους του Νομού, οι οποίοι είναι υψηλής επικινδυνότητας στις πυρκαγιές.

Σε μία έκταση 20.000 στρεμμάτων θα τοποθετηθούν αισθητήρες οι οποίοι θα ενημερώνουν ανά πάσα στιγμή για τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιών, λόγω καιρικών συνθηκών, παράλληλα όμως θα εντοπίζει και θα ειδοποιεί για τις εστίες της πυρκαγιάς. Είναι ένα έργο που θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία της Πυροσβεστικής και του Δασικής Υπηρεσίας.

Η Λακωνία δοκιμάστηκε σκληρά από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού , άρα είναι αδήριτη ανάγκη να εφαρμοστούν πρωτοποριακές μέθοδοι τόσο στην πρόληψη όσο και στην κατάσβεση.

Πηγή:Νομαρχία Λακωνίας

4η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ, 4th BIKE RIDE CAMPAIGN IN MOUNT PARNON


Την Κυριακή 3 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η 4η Ποδηλατική Εξόρμηση στον Πάρνωνα, με μεγαλύτερη συμμετοχή φέτος από την προηγούμενη χρονιά. Την όλη διοργάνωση είχαν, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης και ο Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος. Συμπαραστάτες, ο Δήμος Οινούντος και η Κοινότητα Καρυών. Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια των Πολιτιστικών Συλλόγων - Καρυών, Βρεσθένων και Βασαρά.

Οι ποδηλάτες είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες. Οι πιο έμπειροι ξεκίνησαν από το καταφύγιο του Πάρνωνα και η δεύτερη ομάδα από τις Καρυές. Γύρω στις 10:30 το πρωί, όλοι οι ποδηλάτες, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία Καρυών όπου του μίλησε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Παναγιώτης Καρούνος.

Οι ποδηλάτες ξεκινώντας από την πλατεία πήγαν μέχρι τα αιωνόβια πλατάνια του Μενέλαου, στο εκκλησάκι της Παναγίας, στις Καρυές και συνέχισαν προς Βρέσθενα. Εκεί έκαναν στάση στον Άγιο Νεκτάριο για ξεκούραση και προχώρησαν προς Βασαρά. Περίπου στις 3:40 μ.μ. οι 90 ποδηλάτες τερμάτισαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σπάρτης.

Πάρα πολλοί γονείς συνόδευσαν τα μικρά κυρίως παιδιά σ΄ όλη τη διαδρομή, ενώ αρκετοί γονείς έκαναν τη διαδρομή με ποδήλατο μαζί με τα παιδιά τους.Αρκετοί ήταν και αυτοί που βοήθησαν, ο καθένας με το δικό του τρόπο για να πραγματοποιηθεί η 4η Ποδηλατική Εξόρμηση στον Πάρνωνα.

Το Ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 http://www.politiaradio.gr/ ήταν εκεί όπως επίσης το site της Λακωνίας http://www.apela.gr/ και ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ΕΛΛΑΔΑ TV http://www.elladatv.gr/ που κάλυψαν όλη τη διαδρομή.
Κείμενο και Φωτογραφίες, Λεονιδας Χονδρόπουλος

Περισότερες Φωτογραφίες από την 4η Ποδηλατική Εξόρμηση στο Photo Gallery τού Πολιτεία 90,7 και στο http://www.parnonas.com/index.php?c_id=141
Βλέπε Βίντεο στήν ιστοσελίδα τών Καρυών και συγγεκριμενα στον σύνδεσμο http://www.karyes.gr/index_files/page8.htm

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ-Αφιερωμένος στη Γιορτή της Μητέρας ο «Γύρος της Σπάρτης»


Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπαρτιατών σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής (Ολυμπιακή Παιδεία-Πρόγραμμα Καλλιπάτειρα) προκηρύσσει, Αγώνα Δρόμου με τίτλο

" ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ Σ ΠΑΡΤΗΣ 2008:

ΕΓΏ, ΕΣΥ, ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ"

αφιερωμένο στη γιορτή της Μητέρας, που θα διεξαχθεί στη Σπάρτη, μέσω των Οδών Λυκούργου - Ορθίας Αρτέμιδος - Τριακοσίων - Λεωνίδου - και τερματισμό την οδό Λυκούργου, με τους παρακάτω όρους:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 11 Μαΐου 20082.

2.ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:00 π.μ.3.

3.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: ΣΕΓΑΣ

4. ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 3.300μ

5. ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Οδός Λυκούργου (Κεντρική Πλατεία Σπάρτης)

6. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Οδός Λυκούργου (Κεντρική Πλατεία Σπάρτης)

Περιλαμβάνει τις πιο κάτω κατηγορίες:

Παμπαίδες- Πανγκορασίδες γεννηθέντες 1997 και μετά
Παίδες - Κορασίδες II 1994 έως και 1996
Έφηβοι - Νεανίδες // 1989 έως και 1993
Άνδρες 1 - Γυναίκες 1 // 1978 έως και 1988
Άνδρες 2 - Γυναίκες 2 // 1968 έως και 1977
Άνδρες 3 - Γυναίκες 3 // 1959 έως και 1967
Άνδρες 4 - Γυναίκες 4 // 1948 έως και 1958
Άνδρες 5 - Γυναίκες 5 // 1947 και πριν

ΕΠΑΘΛΑ: Έπαθλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας, από το Δήμο Σπαρτιατών, και αναμνηστικό δίπλωμα σε όσους τερματίσουν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές, μαθήτριες, αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων και όσοι πολίτες το επιθυμούν.

Όλοι πρέπει να φέρουν καρφιτσωμένο στο στήθος το καρτελάκι με το χρώμα που αντιστοιχεί στην κατηγορία τους, συμπληρωμένο με τα ακριβή στοιχεία τους ευανάγνωστα. (Τα καρτελάκια θα είναι μόνο για τους συμμετέχοντες στο Γύρο της Σπάρτης). Τα καρτελάκια συμμετοχής μπορούν οι συμμετέχοντες να τα προμηθευτούν και από τα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού κάθε ημέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες από 08:00 έως 21:00 και το Σάββατο από 09:00 έως 13:00. Καρτελάκια συμμετοχής θα δίνονται και στο σημείο εκκίνησης την ημέρα του αγώνα.

ΠΕΡΙΒΟΛΗ: Πα τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η αθλητική περιβολή. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της αφετηρίας μισή ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα. Τα καρτελάκια θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα και καρφιτσωμένα στο στήθος των συμμετεχόντων.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό με δική τους φροντίδα.

Επίσης» την ίδια ημέρα στον χώρο της κεντρικής πλατείας θα γίνει έκθεση ζωγραφικής αφιερωμένη στην γιορτή της Μητέρας. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων να αποδώσουν εικαστικό το παραπάνω θέμα. Η συγκέντρωση τους θα γίνει μέχρι την Παρασκευή 9 Μαΐου 2008, από τον Αθλητικό Οργανισμό και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής.

Παρακαλούμε να λάβουν γνώση ενυπόγραφα όλοι οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου σας και παρακαλούμε τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής της σχολικής σας μονάδας που επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά στη διεξαγωγή του Αγώνα, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του Αθλητικού Οργανισμού 27310-29082 και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής 27310-89474 μέχρι την Πέμπτη 8 Μαΐου 2008.

Ο Πρόεδρος του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΕΛΙΜΟΣ

Πηγή:spartanews

ΟΧΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ NATURA 2000 ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ GR2540002(ΒΑΤΙΚΑ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ)


Υπόγραψες;