Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

2008-02-02

Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Σπάρτης ιδρύθηκε στις 24/12/2007 από ένα σύνολο συνειδητοποιημένων και ευαισθητοποιημένων πολιτών της Λακωνίας, με σκοπό την προστασία των αδέσποτων, αλλά και κακοποιημένων από τους ιδιοκτήτες τους ζώων της πόλης της Σπάρτης και κατ’ επέκταση ολόκληρου του νομού. Στόχοι του είναι:

η δημιουργία κατάλληλης στέγης, εμβολιασμού, στειρώσεων – αποπαρασιτισμού , θεραπείας και διατροφής των αδέσποτων ζώων, φροντίζοντας να βρεθεί μια καλή οικογένεια γι’ αυτά.

η διαπαιδαγώγηση και διαφώτιση του κοινού επί θεμάτων ζωοφιλίας, πολιτισμού και προστασίας του περιβάλλοντος, όπως και η εκπαίδευση των παιδιών ώστε να γίνουν υπεύθυνοι ζωόφιλοι και ενήμεροι πολίτες για θέματα που αφορούν στα ζώα συντροφιάς.

η παροχή πληροφοριών και ενημέρωση των πολιτών για το νομοθετικό πλαίσιο περί προστασίας των ζώων συντροφιάς.

Ο Σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικός, λειτουργεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και στηρίζεται στις συνδρομές των μελών του, στη συμβολή των Δήμων και της Νομαρχίας, σε δωρεές, χορηγίες και εκδηλώσεις για την εκπλήρωση των στόχων του.

Κάνουμε έκκληση να μην εγκαταλείπετε ζώα στο δρόμο.

Διευκολύνετε το έργο μας, καλώντας τη Φιλοζωική, ώστε να δώσουμε την καλύτερη λύση. Ενημερωθείτε για το νομοθετικό πλαίσιο και στηρίξτε την προσπάθειά μας.

* Για την εγγραφή σας, για πληροφορίες και εθελοντική προσφορά στον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Σπάρτης, καλέστε στα τηλέφωνα: 27310-21202 & 27310-83040

Πηγή:spartanews

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ena skilaki.