Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ-Επιτυχής παρουσία σε Διεθνή Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων

Επέστρεψε από τη Νυρεμβέργη η Λακωνική αποστολή που έλαβε μέρος μέσω του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας, στην Διεθνή Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων BIOFACH που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 21 έως 24 Φεβρουαρίου.

Μετείχαν έξι επιχειρήσεις του νομού μας εκ των οποίων οι δύο είχαν προσωπική παρουσία στην έκθεση:

Μπαγιώκος Χαράλαμπος (ελαιόλαδο, ελιές, πορτοκάλια)
Καραμπάση Μαρία (ελαιόλαδο, ελιές, κηπευτικά)
Ελαιώνες Ρενιέρη (ελαιόλαδο, ελιές)
Ζορμπά Αικατερίνη (βιολογικά ζυμαρικά)
Σπάρτη Ελλάς ΑΕ (ενημερωτικό φυλλάδιο προϊόντων)
Γ. Τσιμπίδης & ΣΙΑ Οινοποιητική Μονεμβάσιας (κρασί)

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κων/νος Πανδής μας ενημερώνει:

«Η συμμετοχή των Λακωνικών επιχειρήσεων μέσω του Επιμελητηρίου Λακωνίας στην Έκθεση αυτή κρίθηκε από όλους τους μετέχοντες ως εξαιρετικά επιτυχημένη καθώς επιτεύχθηκαν και οι δύο στόχοι της συμμετοχής στην αποστολή:

Α. Η αναγνώριση και η διάγνωση της αγοράς της Γερμανίας

Β. Η σύναψη συγκεκριμένων εμπορικών πράξεων. Η επαφή των Λακωνικών επιχειρήσεων με μεγάλες και έντονα ανταγωνιστικές αγορές έδωσε το ερέθισμα για προώθηση των άριστων προϊόντων της Λακωνίας.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδίου δράσης για την εξωστρέφεια των λακωνικών επιχειρήσεων είναι πάντα πρόθυμο να στηρίζει τις επιχειρήσεις του τόπου του και να προωθεί τα αρίστης ποιότητας προϊόντα στην εθνική αλλά και διεθνή αγορά επιδιώκοντας πάντα χρήσιμα αποτελέσματα.

Θα συνεχίσει να στηρίζει το «άνοιγμα» της Λακωνικής οικονομίας προς το εξωτερικό ώστε να μάθουν και οι υπόλοιπες χώρες την αξία της ελληνικής διατροφής που προέρχεται από τα βιολογικά προϊόντα.

Πηγή:spartanews

Δεν υπάρχουν σχόλια: